Fabricació de productes destinats a l'alimentació humana

Alimentació humana

Alimentació humana

Disposem d'una sala de fabricació totalment independent dedicada a la fabricació de productes destinats a l'alimentació humana.

Traballem per a diferents sectors dins de l'alimentació Humana, com ara:

iso 22000
  • Aromes i Fragàncies Aromes i Fragàncies
  • Colorants Colorants
  • Complements alimentaris Complements alimentaris
  • Concentrats Concentrats
  • Enzims i Coadyuvants Enzims i Coadyuvants
  • Intermedis alimentaris Intermedis alimentaris
  • Barreja d'additius Barreja d'additius
  • Pre-mescles Pre-mescles
  • Barreja d'additius Barreja d'additius
  • Productes ecològics Productes ecològics
  • Productes Kosher Productes Kosher
  • Productes Halal Productes Halal

Els equips estan dissenyats de manera que compleixen amb requisits tant de qualitat com de seguretat alimentària. Cadascun dels equips intervinents està amparat sota un pla de manteniment amb la finalitat de prevenir falles durant les fabricacions.

El nostre personal està format per a la manipulació segura d'aliments a través de formacions externes homologades. Aquestes formacions es realitzen anualment i de les quals s'elabora un seguiment i avaluació per part del nostre personal Tècnic.

El nostre departament Tècnic treballa contínuament per complir amb els requisits dels nostres clients en matèria de qualitat de producte i servei realitzant controls exhaustius al llarg de les fabricacions.

Disposem d'un sistema informàtic que ens garanteix 100% la trazabilitat de cadascuna de les matèries primeres intervinents en les fabricacions i producte final fabricat.

Periòdicament realitzem exàmens interns de trazabilitat tant ascendent, descendent com exàmens de trazabilitat de processos independents.

Certificats alimentació humana

Seguretat Alimentària FSSC 22000:2018 Seguretat Alimentària FSSC 22000:2018
(RSIPAC) Nº 31.04789/CAT. Barreges d'additius alimentaris. (RSIPAC) Nº 31.04789/CAT. Barreges d'additius alimentaris.
(RSIPAC) Nº26.013681/B. Fabricació de preparats alimentaris. (RSIPAC) Nº26.013681/B. Fabricació de preparats alimentaris.
(RSIPAC) Nº16.0041590/B. Envasat d´oli. (RSIPAC) Nº16.0041590/B. Envasat d´oli.
(CCPAE) Nº CT 004980 E. Productes ecològics. (CCPAE) Nº CT 004980 E. Productes ecològics.
pro3s@pro3s.es
+34 937 152 665
Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per a millorar l'experiència de navegació així com per a tasques d'anàlisi.

Què són les cookies?

Una cookie és un petit arxiu que s'emmagatzema a l'ordinador de l'usuari i ens permet reconèixer-lo. El conjunt de cookies ens ajuda a millorar la qualitat del nostre web, permetent-nos controlar quines pàgines troben els nostres usuaris útils i quines no.

Acceptació de l'ús de cookies.

Cookies tècniques necessàries

Sempre actives

Les cookies tècniques són absolutament essencials perquè el lloc web funcioni correctament. Aquesta categoria només inclou cookies que garanteixen les funcions bàsiques i les funcions de seguretat del lloc web. Aquestes cookies no emmagatzemen cap informació personal.

Cookies analítiques

Totes les galetes que poden no ser especialment necessàries perquè el lloc web funcioni i s'utilitzen específicament per recopilar dades personals de l'usuari a través d'anàlisis, anuncis i altres continguts incrustats s'anomenen cookies no necessàries. És obligatori obtenir el consentiment de l'usuari abans d'executar aquestes cookies al vostre lloc web.